Blake Lively svom je jednogodišnjem sinu ispekla rođendansku tortu koja će ga ‘progoniti cijeli život’

novilist - prije 5 sati - link

Blake Lively kaže da je svom najmlađem djetetu ispekla prilično jedinstvenu tortu za njegov prvi rođendan.

,,Moje rođendanske torte uvijek imaju malo smisla za humor”, rekla je glumica u intervjuu za BBC Radio, dodavši: ,,Za svoje sam dijete upravo napravila ogroman set sisa, za koje osjećam da će ga proganjati cijeli život. Ali, što žele dok imaju jednu godinu? Ne može ni izjasniti što želi. Dakle, sise!”

@bbcradio2 Blake Lively’s baking skills are unmatched 😂 Exclusive to the Zoe Ball & Friends podcast, When Zoe Met Blake Lively | Listen on BBC Sounds ✨ #blakelively #itendswithus #baking #cake #zoeballbreakfastshow #fyp ♬ original sound – BBC Radio 2

I dok je bilo onih koji su je branili, anegdota o torti izazvala je oštre kritike.

,,Čudakinja”, ,,Uvijek priča samo o sebi, egoizam i elitizam koji zrače iz nje su neopisivi…nikada mi nije bilo jasno zašto je ljudi vole”, ,,Okej, pa, to je odvratno”, ,,Ekstremno uznemirujuće”, ,,Blake je učinila da izgleda toliko loše tijekom promocije ovog filma da je gotovo poetično”, ,,Ovo trenutno ne pomaže njezinoj PR noćnoj mori..“, pisali su.

Podsjetimo, Lively je glumila u i producirala adaptaciju romana Colleen Hoover iz 2016. godine, “It Ends With Us”, u čijem je središtu vlasnica cvjećarnice po imenu Lily Blossom Bloom koja bježi iz kruga obiteljskog nasilja. Ali njezina novinska turneja kojom promovira film, koja je održana ovog mjeseca, izazvala je kritike na internetu.

Lively je pozvala obožavatelje da “zgrabe svoje prijatelje, nose svoje cvijeće” i pogledaju film u optimističnom TikTok videu, što su mnogi komentirali kao neprilično.  A na društvenim mrežama su je kritizirali zbog njezinog neozbiljnog odgovora kada ju je novinar Jake Hamilton u intervjuu ranije ovog mjeseca pitao što bi rekla obožavatelju koji želi podijeliti svoje osobno iskustvo sa zlostavljanjem.

@itendswithusmovie 𝚐𝚛𝚊𝚋 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚏𝚛𝚒𝚎𝚗𝚍𝚜. 𝚠𝚎𝚊𝚛 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚏𝚕𝚘𝚛𝚊𝚕𝚜. #ItEndsWithUsMovie ♬ original sound – It Ends With Us

Glumica je također iskoristila novinarsku turneju kako bi reklamirala svoju tvrtku za gazirana pića i  svoju liniju za njegu kose, a pohvalila je i supruga Ryana Reynoldsa za njegov neprijavljeni doprinos scenariju filma. Svi su ovi faktori ostavili gorak okus u ustima obožavatelja, kojima se čini da je film s važnom tematikom pretvoren u osobnu reklamu za Blake.

Objava Blake Lively svom je jednogodišnjem sinu ispekla rođendansku tortu koja će ga ‘progoniti cijeli život’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (658)Showbiz (1774)