POGINULO DIJETE Načelnik Okučana shrvan: ‘Smanjili smo brzinu, postavili kamere, ali to nije dovoljno za one koji voze pijani’

riportal - prije 13 sati - link

Dodaje da nisu imali nikada ovako teške nesreće

Na kobnoj dionici baš je ove godine dodatno ograničena brzina, a postavljene su i dodatne kontrole. Sve za RTL otkriva za načelnik Okučana koji je najavio i kada će biti proglašen Dan žalosti. S njim je razgovarala Iva Vukšić.

“Prije svega iskrena sućut obitelji preminulog Kreši Zebi i svim članovima i široj i užoj obitelji. Ovo je veliki šok za našu zajednicu, veliki šok za našu općinu, mi smo mala zajednica gdje svi znamo jedni druge, osobito u ovom trenutku kada je mali Krešo bio dijete koje svatko želi poželjeti, a sudjeluje i u svim sportskim aktivnostima koje se zbivaju na području naše općine”, kaže Aca Vidaković, načelnik Općine Okučani.

Dodaje da nisu imali nikada ovako teške nesreće, jedino neke koje su bile u puno manjem obujmu.

VIDEO – Pijanac krivnju svaljivao na dječake, a kad su ga došli uhititi, počeo vrijeđati:

“Uočili smo da imamo probleme s brzinom, poduzeli smo neke mjere, smanjili smo brzinu na tom tužnom mjestu sa 70 na 50 kilometara na sat, postavili smo i kamere, ali to nije bilo dovoljno za vozače koji i dalje voze pod utjecajem alkohola i koji ne brinu za tuđe živote.”

Za utorak su proglasili Dan žalosti, piše Danas.hr.

The post POGINULO DIJETE Načelnik Okučana shrvan: ‘Smanjili smo brzinu, postavili kamere, ali to nije dovoljno za one koji voze pijani’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

dijete (78)Hrvatska i svijet (532)načelnik (4)nesreća (283)OKUČANI (10)policija (742)