Danijela Dvornik otkrila novi hobi: ‘Nije samo tjelesna aktivnost, već duboko osobno i duhovno iskustvo’

novilist - prije 4 sata - link

Hrvatska blogerica Danijela Dvornik na svojim društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svog privatnog života, uključujući razne ideje za jela, uređivanje kuće ili vrta, pa i fizičku aktivnost. Uvijek naglašava da je biti fizički aktivan jako bitno i ne smije se zanemariti ni u pedesetima, a sada je otkrila koji je njezin novi hobi.

Naime, na svojem je Instagram profilu otkrila koje sve benefite ima ples.

,,Za žene starije od 50 godina, ples nije samo tjelesna aktivnost, već duboko osobno i duhovno iskustvo. On može biti alat za samootkrivanje, za slavljenje ženskog tijela u svim njegovim oblicima i za izražavanje strasti koja ne poznaje granice godina. Ples je podsjetnik da je ženstvenost bezvremenska, a strast prema životu i ljubavi uvijek živa i prisutna. I zato odoh ja plesat”, poručila je.

Inače, Danijela već neko vrijeme otvoreno govori o tome kako trenira, te koliko joj je trening bitan za mentalno i fizičko zdravlje. Podijelila je i kako joj izgleda rutina sada kada i pleše uz trening.

,,I tako…sinoć sam plesala 3 sata u komadu, zaspala sam u 02 h (pila sam samo vodu), odspavala 5 sati i na trening. A tamo Frane (trener) koji nema milosti subotom ujutro. Ovo je finisher treninga, 4 serije konopa x 45 sekunde. Ono što je bilo prije, bolje da ne vidite”, ispričala je.

Mnogi su je pratitelji u komentarima pohvalili.

,,Svaka čast”, ,,Bravo za snagu i izdržljivost”, ,,Samo deri”, pisali su.

Objava Danijela Dvornik otkrila novi hobi: ‘Nije samo tjelesna aktivnost, već duboko osobno i duhovno iskustvo’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

danijela dvornik (20)Mozaik (660)Showbiz (1774)