Ozbiljnom dileru na Čavlima “presudio” četveronožni riječki policajac. Nanjušio mu više od 5 kilograma kokaina

novilist - prije 4 sata - link

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Rijeke, proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim državljaninom Srbije i Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičeni je zaustavljen jučer, na području Čavli, a sumnju da u automobilu neovlašteno posjeduje drogu, potvrdio je i policijski pas za detekciju droga.

Pretragom automobila provedenom po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci, u prtljažnom prostoru je pronađeno i oduzeto pet paketa s ukupno 5.525 grama kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je osumnjičeni 49-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Objava Ozbiljnom dileru na Čavlima “presudio” četveronožni riječki policajac. Nanjušio mu više od 5 kilograma kokaina pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2433)kokain (32)uhićenje (86)