Splićanin koji je zabijao za Orijent umalo je matirao Rijeku: “Šanse za prolaz su 50:50”

novilist - prije 4 sata - link

RIJEKA Ivan Durdov, 194 centimetra visoki Splićanin, napadač Olimpije, nastupao je za Orijent u proljeće 2022. godine i postigao osam golova. Na Rujevici je zaigrao od 80. minute.

– Pratim HNL i Rijeka je jedna od boljih ekipa. Na Rujevici je jako teško uzeti bodove. Zato smo stvarno zadovoljni ovim remijem – kaže Durdov. – Nastavili smo uspješnu seriju, imamo sedam pobjeda i tri remija ove sezone. Ne primamo puno golova, imamo neki svoj sustav kojeg se držimo. Stvarno igramo odlično. Šanse za prolaz su 50:50 posto. Presudit će detalji, a mi moramo biti spremni i koncentrirani.

Rijeka?

– Poznajem grad, ljude, tu imam dosta prijatelja. Ono što pamtim je teška borba za ostanak s Orijentom s obzirom na to da smo bili prvi na polusezoni. No, bio sam prvi strijelac lige, ta dobra polusezona gurnula me je u Domžale. I danas imam dosta prijatelja u Rijeci, primjerice, Matiju Petrovića, koji je bio pomoćni trener, sada radi u Rijeci u Školi nogometa, pa Mulca, Fatića, Švrljugu, kapetana Tadejevića…

Objava Splićanin koji je zabijao za Orijent umalo je matirao Rijeku: “Šanse za prolaz su 50:50” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

NK Rijeka (179)nogomet (2440)Olimpija (12)