Ružica Vinodola: Pobjednica revijalnog natjecanja u “mišenju makarunih” je Sanja Ugrin

novilist - prije 3 dana - link

BRIBIR Nakon otvaranja Ružice Vinodola sinoć u Pavlomiru, jubilarno, 20. izdanje poznate novljanske manifestacije večeras se održalo u centru Bribira, točnije na ljetnoj pozornici ispred impozantne kule Turnac, gdje su dosadašnje pobjednice i nositeljice titule “Ružica Vinodola”, njih 13 od 18, sudjelovale u revijalnom natjecanju u “mišenju makarunih”.

Foto galerija: Ružica Vinodola u Bribiru Foto: Milan Đekić

Cilj je bio zamijesiti čim veći broj makaruna u ograničenom vremenskom periodu od pet minuta, uz uvjet da su izgledom baš onakvi kakvi moraju biti, o čemu je odlučivao stručni žiri u sastavu Franka Tomić, Slavica Mavrinac i Draženka Savić. Pobjednica druge večeri revijalne Ružice Vinodola je Sanja Ugrin iz Bribira, inače pobjednica iz 2006. godine. Prva pratilja iliti ona koja je zauzela drugo mjesto je Neva Cuculić iz Škrljeva (pobjednica 2019.), dok je treće mjesto osvojila Doris Car iz Novog Vinodolskog (pobjednica 2013.). Pobjednica je osvojila vikend za dvije osobe u hotelu Keight u Opatiji, prva pratilja wellness u istom hotelu, a druga zalogajčiće na vrhu krova restorana u sklopu opatijskog hotela. Za nagrade se pobrinula Katarina Hauptfeld iz agencije Katarina line.

Makarune su mijesile Boriana Štagljar, Sanja Ugrin, Sanja Svetić, Katarina Pilepić, Nika Šikoronja, Tena Peričić, Marta Nježić, Doris Car, Nika Piškulić, Iva Deranja, Dajana Jurčić, Neva Cuculić i Ivana Trupčić Blažević. Bribirke, Bribirci i njihovi posjetitelji mogli su i sami kušati delicije od tijesta, a sve u sklopu Festivala bribirskih makaruna. Degustirala su se i razna vina Vinske kuće Pavlomir i Eko sela Selce, uživalo u nastupu Damira Kedže, kao i gastroshowu natjecateljice MasterChefa Antonije Mikac. Zabava do dugo u noć nastavlja se uz grupu Insula i bogatu ugostiteljsku ponudu caffe bara Passage.

Objava Ružica Vinodola: Pobjednica revijalnog natjecanja u “mišenju makarunih” je Sanja Ugrin pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Novi Vinodolski & Crikvenica (136)