Sljedeći tjedan započinju radovi u Vodovodnoj ulici i ulici Ante Kovačića

riportal - prije 6 sati - link

U ponedjeljak, 26. kolovoza, KD Vodovod i kanalizacija započet će se s radovima u ulici Ante Kovačića, i to od kućnog broja 20 od kućnog broja 24, a dan kasnije, u utorak 27. kolovoza radovi će započeti u Vodovodnoj ulici, od kućnog broja 45 do ulice Školjić, kućnog broja 16.

Tijekom izvođenja radova, sukladno odobrenoj privremenoj regulaciji prometa, u Kovačićevoj ulici promet će se odvijati naizmjenično bez semafora, dok će u Vodovodnoj ulici pristup vozilima biti omogućen jednim prometnim trakom uz naizmjenično vođenje prometa semaforima.

KD Vodovod i kanalizacija obavještava javnost kako od idućeg tjedna, na području Školjića i Kozale, započinju radovi na izgradnji produžetka fekalnog kolektora “Grobnik” do lokacije novog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (UPOV) na Delti, u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“.

Tako će već u ponedjeljak, 26. kolovoza započeti radovi ulici Ante Kovačića, i to od kućnog broja 20 od kućnog broja 24, a u utorak 27. kolovoza u Vodoovodnoj ulici, od kućnog broja 45 do ulice Školjić, kućnog broja 16.

Radovi se izvode u sklopu grupe radova B „Izgradnja transportnih kolektora i optimizacija postojećeg sustava odvodnje Rijeka istok“, a izvođač radova je tvrtka Gener 2.

Proširenjem kanalizacijske mreže unaprijedit će se kvaliteta pružanja vodne usluge te podići komunalni i životni standard mještana. Zahvaljujemo svim građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivamo da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet.

The post Sljedeći tjedan započinju radovi u Vodovodnoj ulici i ulici Ante Kovačića appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

pgž (116)RADOVI (60)rijeka (1108)RIJEKA I PGŽ (836)