UEFA dozvolila Dinamovim navijačima da idu na europska gostovanja

narod - prije 7 sati - link

GNK Dinamo objavio je na na službenim stranicama kako je od UEFA-e dobio dopuštenje da njegovi navijači mogu ponovno prisustvovati gostujućim utakmicama u europskim natjecanjima.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

– GNK Dinamo zaprimio je dopis UEFA-e u kojem je krovna nogometna organizacija dopustila da naši navijači od ove sezone ponovno prisustvuju gostujućim utakmicama u europskim natjecanjima.

U svom dopisu UEFA je ocijenila Operativni sigurnosni plan koji je klub dostavio značajnim napretkom u koordiniranju s navijačima na gostujućim utakmicama, ali je naglasila kako planiraju posebno nadgledati ponašanje navijača obzirom na prijašnja događanja.

GNK Dinamo apelira na sve svoje navijače da se u ovoj sezoni suzdrže bilo kakvih neprimjerenih i nedopuštenih radnji i ponašanja diljem Europe i da budu prava potpora igračima kao što su to bili u završnici prošle i na početku ove sezone u domaćim utakmicama.

Želja nam je da nogometnim svijetom ponovno kruže scene navijačke dominacije kao što je to bilo proteklih sezona u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Scene sa San Sira, Stamford Bridgea, Red Bull Arene u Salzburgu itd. neka budu primjer za ovu sezonu.

O detaljima prodaje ulaznica za nadolazeću utakmicu Play-off UEFA Lige prvaka protiv Qarabaga u Baku klub će pravodobno obavijestiti navijače na svojim internet stranicama.

Objava UEFA dozvolila Dinamovim navijačima da idu na europska gostovanja pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

dinamo (491)Možda ste propustili (225)navijači (81)Sport (10987)UEFA (42)