Namjerno zapalio kuću u Kastvu u kojoj je bila nepokretna osoba! Policija ga uhvatila

riportal - prije 1 tjedan - link

Priveden je osumnjičenik za izazivanje požara kuće u Kastvu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje da je 8. kolovoza izazvao požar obiteljske kuće na području Kastva.

Spomenuti osumnjičenik je policiji bio nedostupan do 21. kolovoza kada su ga na GP Gunja zatekli policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske te je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je navedenog dana, korištenjem zapaljive tekućine izazvao požar kuće u kojoj su se u to vrijeme nalazile dvije osobe, od kojih jedna nepokretna te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i predan pritvorskom nadzorniku.

The post Namjerno zapalio kuću u Kastvu u kojoj je bila nepokretna osoba! Policija ga uhvatila appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2409)kastav (51)kuća (22)policija (762)požar (591)