VIDEO Sanja Svetić je Ružica Vinodola! Počelo slavlje vina i vinograda u Novom Vinodolskom

novilist - prije 4 dana - link

Pobjednica prve večeri jubilarnog 20. izdanja Ružice Vinodola je Sanja Svetić iz Novog Vinodolskog!

Drugo mjesto pripalo je Marti Nježić iz Donjeg Zagona, dok je treće mjesto osvojila Katarina Pilepić iz Novog Vinodolskog.

Uz zvuke sopila i pratnju članova KUD-a “Ilija Dorčić”, u prekrasnom ambijentu vinograda vinarije Pavlomir, Ružice su prodefilirale kroz trsje i predstavile se na pozornici dvadesetog izdanja Ružice Vinodola.

Tako je otvorena nadaleko poznata novljanska manifestacija koja slavi vino i vinograd, a koja će potrajati sve do nedjelje.

Jubilarno izdanje Ružice Vinodola prve večeri u gradu Vinodolskog zakona upriličile su sve dosadašnje pobjednice, a to su Borjana Štagljar, Nina Petričić, Sanja Ugrin, Sanja Svetić, Katarina Pilepić, Nika Šikoronja, Marta Nježić, Doris Car, Nika Piškulić, Iva Deranja, Dajana Jurčić, Neva Cuculić, Ivana Blažević…

Tu je i pobjednica iz 2011. godine te ujedno sadašnja direktorica TZG-a Novi Vinodolski Tena Peričić, kao i lanjska pobjednica Anja Kalanj. Pobjednice koje nisu bile prisutne su Nina Krapić, Daska Schultz i Tea Frlan.

Program su vodili Đurđa i Franko, odnosno Irena Grdinić i Mario Battifiaca, a natjecateljice su se nadmetale u ručnom i nožnom mašćenju grožđa.

Ružica se nastavlja u petak u Bribiru, kad je na rasporedu natjecanje u izrađivanju bribirskih makaruna.

Fešta do ranih jutarnjih sati potrajat će uz nastupe Klape Kampanel i B Banda.

Objava VIDEO Sanja Svetić je Ružica Vinodola! Počelo slavlje vina i vinograda u Novom Vinodolskom pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Novi Vinodolski (33)Novi Vinodolski & Crikvenica (136)