Riječanka Ana Antolović stiže u popularni ‘Superstar’

riportal - prije 7 sati - link

Pjevala je u kultnom bendu, a onda se povukla i zaposlila kao instruktorica vožnje! Ana novo glazbeno poglavlje okreće u ‘Superstaru’

Riječanka Ana Antolović iza sebe ima veliko glazbeno iskustvo, već je s 18 godina pjevala u bendu ‘Gustafi’. Bend je napustila zbog zdravstvenih razloga, a sada je pravo vrijeme da se vrati u glazbene vode pa se prijavila na RTL-ovo prestižno glazbeno natjecanje.

Druga sezona ‘Superstara’ donosi brojne velike talente, a neki od njih već su imali prilike vidjeti kako funkcionira svijet glazbe. Među njima je mlada pjevačica Ana Antolović, koja iza sebe ima iskustvo pjevanja u kultnim ‘Gustafima’. Povremeno i dalje zapjeva, no svijet glazbe je na neko vrijeme stavila u drugi plan. Sada je, kaže, pravo vrijeme da svoj talent pokaže cijeloj zemlji, a prije svega stručnom žiriju – Severini, Tončiju Huljiću, Filipu Miletiću i Niki Turković.

“Na prijavu na drugu sezonu ‘Superstara’ nagovorili su me prijatelji. Glazba mi  je u životu odmalena, otkako je obitelj primijetila da imam glazbenog talenta. Tu je nekako sve krenulo”, priča Ana. “Glazbenog iskustva imam, pjevala sam kao prateći vokal ‘Gustafima’ i to je bilo jedno lijepo iskustvo”, dodaje mlada glazbenica. U poznati bend ušla je kada je tadašnja pjevačica ‘Gustafa’ napustila bend. “Sve se dogodilo spontano, naša suradnja trajala je oko dvije godine, a nakon čega sam bend morala napustiti zbog zdravstvenih razloga”, dodala je Antolović. 

Trenutak je pravi, kaže, da se vrati svijetu glazbe i u toj ideji podržava je njezina obitelj. “Od bližnjih imam samo dobre riječi i veliku podršku kad je ‘Superstar’ u pitanju. Voljela bih se za par godina vidjeti u svijetu glazbe. Nemam određeni tip glazbe koji preferiram, važno mi je samo da ima emociju i da mi se ‘hvata’ uhu’”, otkrila je Ana. 

Nije to jedina želja i interes kojeg ova mlada djevojka ima. Iako joj je glazba na prvom mjestu i životna je konstanta koja je prati, Ana je obožavala svoj posao instruktorice vožnje. “Posao u autoškoli radila sam oko četiri godine, nekako mi je oduvijek bila želja raditi tako nešto”, zaključuje o sebi 29-godišnja Riječanka. 

‘Superstar’ i u drugoj sezoni donosi talentiranim natjecateljima priliku da osvoje nagradu od 50 tisuća eura te ostvare svoje glazbene snove. Kome će prijava na ‘Superstar’ promijeniti život, doznat ćemo uskoro – ‘Superstar’ će na RTL donijeti najraskošniju televizijsku zabavu!

The post Riječanka Ana Antolović stiže u popularni ‘Superstar’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Lifestyle (2021)pjevačica (6)superstar (30)