Pod otvorenim ljetnim nebom Trsatskog kaštela uživalo se u prekrasnim pričama

riportal - prije 6 sati - link

Neformalna književna skupina Ri Lit oduševila je riječku publiku na još jednom izdanju Noći velikog čitanja. Sedam pisaca, Doris Pandžić, Gordana Brkić, Enver Krivac, Zoran Krušvar, Milan Zagorac, Davor Mandić, Zoran Žmirić ispunili su prostor Trsatskog kaštela sjajnim pripovijedanjem, gdje su podijelili emotivne potrese, humor, intimne ispovijedi, poetičnost i promišljanja.

U sklopu manifestacije Ljeto na Gradini publika će 24. kolovoza u 20.30 sati imati priliku uživati u glazbi Gorana Karana i Vagabundo banda pod zvjezdanim riječkim nebom, uz impresivnu kulisu višestoljetnih zidina Trsatskog kaštela. S najljepšim pogledom na grad koji teče, pjesma ide dalje.

Goran Karan je jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača i kantautora, poznat po brojnim hitovima, ulogama u mjuziklima, a i po svom humanitarnom djelovanju. Ostvario je sjajnu dugogodišnju internacionalnu karijeru i osvojio najprestižnije nagrade na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim glazbenim festivalima. Gostovao je po gotovo cijelom svijetu, a surađivao je s velikim svjetskim pjevačima i vrhunskim glazbenicima. Kao autor, Goran potpisuje mnogobrojne hitove, a njegove su pjesme osvajale nagrade i u izvedbi drugih umjetnika za koje je pisao. Goran je  objavio brojna diskografska izdanja koja su raznim zemljama prodana u zlatnim, platinastim i dijamantskim nakladama.

Ne propustite izvrsno glazbeno iskustvo i već danas nabavite svoje ulaznice ovdje.

Akreditiranje novinara

Proces akreditiranja novinara za Ljeto na Gradini 2024. je aktivan i provodi se putem registracijskog obrasca https://forms.office.com/e/tgqwEf4rn3?origin=lprLink .

Akreditaciju možete preuzeti na Info punktu Trsatski kaštel, svakim danom od 09 do 21 sat, osim na dan održavanja programa kada je preuzimanje moguće najkasnije 30 minuta prije početka programa.

Ostale napomene

Na dan održavanja programa, u sklopu Ljeta na Gradini 2024., Trsatski kaštel otvoren je za razgledavanje za sve posjetitelje do 19 sati.

Na dan održavanja programa prodaja ulaznica (ukoliko su dostupne) kreće u 19 sati na ulazu u Trsatski kaštel.

Od 20 sati otvoren je ulaz s ulaznicama za organizirane programe.

The post Pod otvorenim ljetnim nebom Trsatskog kaštela uživalo se u prekrasnim pričama appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Ljeto na Gradini (21)RIJEKA I PGŽ (847)