Zatvaranje Kostrenskog leta uz koncert Matije Cveka

riportal - prije 6 sati - link

Privodi se kraju manifestacija Kostrensko leto, a zaključit će ga besplatni koncert Matije Cveka u pratnji benda The Funkensteins.

U subotu, 31. kolovoza, s početkom u 20 sati, na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena, ljubitelji glazbe imat će priliku uživati u besplatnom koncertu jednog od najistaknutijih glazbenika mlađe generacije – Matije Cveka u pratnji benda The Funkensteins.

Matija Cvek, poznat po svom iznimnom vokalu i emotivnim izvedbama već se etablirao kao jedan od najperspektivnijih kantautora na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njegov talent i karizma osvojili su srca mnogih, a pjesme poput “Trebaš li me” “Visine” i “Ptice“, postale su hitovi koji su osvojili top ljestvice.

Uz pratnju benda The Funkensteins, poznatog po energičnim izvedbama i vrhunskoj svirci, kostrensku publiku očekuje još jedna noć za pamćenje, ispunjena emotivnim baladama, ali i zaraznim ritmovima popa, soula i funka, kao prekrasan glazbeni završetak Kostrenskog leta.

Ovogodišnje Kostrensko leto bilo je izuzetno uspješno. Bogat i raznovrstan kulturni i sportski program privlačio je tijekom čitavog ljeta u Kostrenu brojne posjetitelje, a ta

Kostrensko leto organizirali su Turistička zajednica općine Kostrena, Centar kulture Kostrena uz podršku KD Kostrena i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena. Vrijednu podršku projektu pružili su i Turistička zajednica Kvarnera i Hrvatska turistička zajednica.

The post Zatvaranje Kostrenskog leta uz koncert Matije Cveka appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

koncert (198)Kostrensko leto (5)matija cvek (10)RIJEKA I PGŽ (847)Zabava (62)