Josip Škorić podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave Hrvatskih cesta: “Sada je najbolje vrijeme za nove snage”

novilist - prije 5 sati - link

Predsjednik uprave Hrvatskih cesta (HC) Josip Škorić s današnjim danom je skupštini društva podnio ostavku na tu dužnost, a razriješenje je zatražio iz osobnih razloga.

“Kad negdje provedeš toliko godina onda svakako to nije laka odluka, no nikako nije ishitrena. Više puta sam proteklih godinu dana razgovarao na tu temu, a još u svibnju sam i službeno obavijestio ministra da namjeravam ići.

Ponosan sam na sve projekte koje smo proveli u ime Vlade RH, a koji su unaprijedili život građanima, a neki od njih će ostati upisani u povijest.

Tvrtka je posložena i stabilna. Pred Hrvatskim cestama su novi veliki projekti  i vjerujem da je sad najbolje vrijeme za nove snage”, rekao je Josip Škorić.

Dok Vlada ne predloži skupštini društva imenovanje novog predsjednika uprave, Hrvatske ceste će redovno funkcionirati, s obzirom da društvo ima dva člana uprave koja ga zajedno zastupaju, napominju iz resornog ministarstva.

Članovi Uprave HC-a su Alen Leverić i Željana Šikić.

Škorić je u HC-u od 2005. godine, a predsjednik Uprave HC-a bio je od listopada 2017. godine.

 

Objava Josip Škorić podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave Hrvatskih cesta: “Sada je najbolje vrijeme za nove snage” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska (3962)hrvatske ceste (12)Josip Škorić (4)