Rakitić s obitelji posjetio Međugorje, pratiteljima zasmetao jedan detalj: ‘Sramite se’

novilist - prije 5 sati - link

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga, Raquel Mauri, posjetili su Međugorje sa svojim kćerima.

Na Instagramu su podijelili nekoliko fotografija sa izleta, no u komentarima je ubrzo počela rasprava zbog jednog detalja – naime, nekolicini je zasmetala modna kombinacija koju je Raquel odjenula u svetište.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Došla je u širokim trapericama, ali i majici koja joj je otkrivala cijela leđa. Mnogi su komentirali kako takva odjeća baš i nije primjeren izbor za odlazak u svetište.

,,Gola pred Gospu, mogla je bar majicu obuci preko za tih sat vremena..”, ,,Bilo bi lijepo da se supruga prikladnije obukla, ipak je to svetište”, ,,Slažem se, nadam se da nije išla takva u crkvu“, ,,Pa šta je ova gola? Užas”, ,,Primjerena odjeća , gospođo”, ,,Žena ti je u svetište pred Isusa i njegovu majku došla polugola. Sramite se!”, ,,Vidim da i druge smeta što i mene. Ima neki dress code za ovakva mjesta i nitko nije iznad tih pravila. Inače ste baš lijepa obitelj”, pisali su.

Ipak, drugi su istaknuli da ne vide ništa loše u njezinoj kombinaciji, naglasivši da se neki ljudi previše zamaraju nebitnim stvarima.

,,Kako smo veliki u osuđivanju, a maleni u gledanju srcem”, ,,Vi ste svi bili tamo pa ste vidjeli da je ušla u crkvu golih leda? Fascinantno je kako veliki vjernici momentalno osuđuju…”, ,,Bolje ovako obučen doći u crkvu, nego bit kriminalac kao Zdravko Mamić pa lizati oltare…a vidiš prvo nije prihvatljivo, a drugo je postalo poželjno”, bili su neki od komentara.

Objava Rakitić s obitelji posjetio Međugorje, pratiteljima zasmetao jedan detalj: ‘Sramite se’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

ivan rakitić (112)Mozaik (672)raquel mauri (16)Showbiz (1783)