Lovrić više nije igrač Osijeka: “Mislio sam da će biti puno ljepše, rezultatski uspješnije”

novilist - prije 6 sati - link

RIJEKA Kristijan Lovrić više nije igrač Osijeka, objavio je klub na službenom Facebooku profilu.

“NK Osijek i Kristijan Lovrić raskinuli su ugovor. Kiki, hvala na svemu i sretno u nastavku karijere”, objavio je kratko osječki prvoligaš.

Na Lovrića u klubu već zapravo duže vrijeme nisu računali, pa je tako i krajem prošle sezone igrao vrlo malo. Inače, u Osijek je stigao u veljači 2022. iz Gorice za 1.7 milijuna eura i tako postao drugi najskuplji ulazni transfer u povijesti kluba.

Zabio je 11 golova i upisao jednako toliko asistencija.

Lovrić se i sam oprostio od kluba:

“Osijek je jedna od najljepših priča u mome životu! Upoznao sam ovdje puno dobrih ljudi, stekao nova prijateljstva i ne mogu reći ništa loše ni o klubu, ni o gradu. Naprotiv, samo ono lijepo će mi ostati u sjećanju. Nekada se stvari u životu, pa tako i u nogometu, ipak ne poklope kako svi želimo.

Mislio sam da će biti puno ljepše, rezultatski uspješnije, da ćemo napraviti nešto veliko, zbog toga sam, uostalom, i došao. Moram reći da su me umnogome zaustavile i ozljede koje sam imao, spriječile me da pružim zaista sve ono što znam i mogu. Navijačima dugujem jedno veliko hvala na svemu, učinili su me prilikom dolaska u Gradski vrt najsretnijim čovjekom na svijetu!

Onaj doček ću zauvijek pamtiti, to je trebalo doživjeti i zbog njih mi je najviše žao što nismo bili prvaci, kada smo se one sezone borili za titulu. Nosit ću tu emociju zauvijek. Hvala svima u klubu, baš svima s kojima sam surađivao. NK Osijek ostaje u mome srcu i želim mu sve najbolje. Igrači odlaze, mijenjaju se, a klub i navijači ostaju. Sretno, Bijelo-plavi”, poručio je sad već bivši igrač Osijeka

Objava Lovrić više nije igrač Osijeka: “Mislio sam da će biti puno ljepše, rezultatski uspješnije” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

HNK Osijek (15)kristijan lovrić (8)nogomet (2431)Sport (10990)