Disco groznica stiže na Trsatsku gradinu! Oživite zlatne godine 70-ih i 80-ih na otvorenom

riportal - prije 10 sati - link

U subotu, 31. kolovoza 2024. godine u sklopu programa ‘’Ljeto na Gradini’’ s početkom u 19 sati Trsatska gradina postaje središte disko groznice! Po prvi puta, ovaj popularni događaj održat će se u jedinstvenom open air izdanju

Za ovu posebnu priliku, ovaj povijesni prostor zasjat će u spektakularnom open air izdanju na kojemu će DJ Luca Montecchi puštati najveće disko hitove sedamdesetih i osamdesetih godina. Uz nezaboravne ritmove koji su definirali čitave generacije, posjetitelji će moći uživati i u predivnom ambijentu s pogledom na grad, stvarajući atmosferu koju ne želite propustiti.

Osim glazbe, posjetitelji će imati priliku zasjati u najboljem retro stilu! Organizatori pozivaju sve da izvuku svoje najšarenije i najsjajnije retro outfite iz ormara te se pripreme za noć punu sjaja, stila i plesa.

Ulaznice su već u prodaji, a možete ih kupiti putem online platforme Entrio na sljedećem linku: entrio.hr/event/disco-revival-70s-80s-hits-trsatska-gradina-wdj-luca-montecchi-19788

Osim online kupovine ulaznice su dostupne na više lokacija diljem grada, uključujući Dallas Music Shop, The Beertiju,  TISAK Rijeka, te Ghetaldus poslovnicama u Tower Centru Rijeka i ZTC-u Rijeka, Ghetaldusu u Opatiji i New Soundu u Matuljima.

Ne propustite priliku za povratak u prošlost uz Disco Revival: 70’s & 80’s Hits na Trsatskoj gradini, gdje ritmovi prošlih desetljeća i jedinstveni ambijent obećavaju noć punu energije, plesa i zabave.

The post Disco groznica stiže na Trsatsku gradinu! Oživite zlatne godine 70-ih i 80-ih na otvorenom appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Glazba (454)Mozaik (668)