Putniku koji je pao s rampe na brodu Jadrolinije dodijeljeno 4.014 eura odštete

novilist - prije 6 sati - link

Jadrolinija će, temeljem prvostupanjske presude Županijskog suda u Splitu, putniku koji je 2019. godine pao s nagibne pramčane platforme, isplatiti odštetu u iznosu od 4.014 eura, potvrđeno nam je jučer iz nacionalne brodarske kompanije. Iz Jadrolinije ističu kako, iako je riječ o prvostupanjskoj presudi, na nju nisu uložili žalbu te je time postala pravomoćna.

– Riječ je o slučaju iz 2019. godine kada je putnik osobnim vozilom putovao trajektom “Zadar”. Prema uputama članova posade, parkirao je vozilo na nagibnoj pramčanoj platformi, a prilikom izlaska iz vozila pao je s rampe, pri čemu je zadobio tjelesnu ozljedu.

Općinski sud u Splitu donio je odluku o ovom slučaju te je utvrđeno da Jadrolinija odgovara za nastalu ozljedu putnika te je propisana odšteta u iznosu od 4.014 eura.

Jadrolinija nije uložila žalbu na presudu, što znači da je ista postala pravomoćna te će se putniku isplatiti dosuđeni iznos, stoji u odgovoru Jadrolinije na naš upit o ovom slučaju.

Objava Putniku koji je pao s rampe na brodu Jadrolinije dodijeljeno 4.014 eura odštete pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

brod (39)Hrvatska (3960)Jadrolinija (135)Novosti (1353)