Radomir Đalović: “Poštujem Olimpiju, ali najviše vjerujem u svoju momčad”

riportal - prije 9 sati - link

Nogometaši Rijeke u četvrtak od 20 sati dočekuju Olimpiju iz Ljubljane u prvoj utakmici play-offa UEFA Konferencijske lige. Ljubljančani su kvalitetan suparnik, neporažen ove sezone i neupitno veliki izazov na putu do europske jeseni.

Utakmicu su najavili trener Radomir Đalović i polivalentni Bruno Bogojević.

– Očekuje nas jako bitna utakmica za naš klub. Pratili smo Olimpiju, imamo puno informacija o njima i mislim da smo spremni. Ova dva dana smo odlično trenirali i očekujem da odigramo dobru utakmicu kao što je to bilo protiv Istre 1961, rekao je Radomir Đalović.

Pobjeda protiv Istre 1961 ide u red onih koje podižu samopouzdanje što je trener i potvrdio.

– Poslije takve pobjede neupitno je da igračima poraste samopouzdanje. Vidjeli smo to na treninzima u ova dva dana, a očekujem od igrača da tako nastave protiv Olimpije i u utakmicama koje nas očekuju do reprezentativne stanke. Olimpija je ozbiljna momčad, igraju se dvije utakmice i sigurno ništa neće biti riješeno ovog četvrtka.

Kada je riječ o Olimpiji Đalović je pun respekta za suparnika.

– Kompaktna su momčad s puno stranaca koji posjeduju individualnu kvalitetu. Imaju reprezentativca Slovenije u zadnjoj liniji, dobrog golmana, s ozbiljnim treningom što njihovi rezultati i pokazuju. Poštujemo ih, cijenimo ih, ali najviše vjerujem u svoju momčad od koje očekujem da se pokaže u svom najboljem izdanju.

Nogometaši Rijeke veliki impuls imat će i u podršci s tribina.

– Koristim i ovu priliku da pozovem sve navijače, da dođu u što većem broju i da nas podrže jer to će biti izuzetno značajno za ovu mladu momčad.

Dojmove svlačionice prenio je Bruno Bogojević.

– Ovo nam je jedna od najvažnijih utakmica ove sezone, spremni smo, spremni dočekujemo Olimpiju na svom terenu na kojem želimo pokazati gard pobjednika, rekao je Bogojević koji je istaknuo da je puni fokus na utakmici.

– Gledamo samo prvu sljedeću utakmicu, za nju se pripremamo. A sve ostalo ćemo analizirati kada za to dođe vrijeme. Olimpija je kompaktna i kvalitetna momčad, ali mi gledamo sebe, kada smo mi kvalitetni na Rujevici onda vjerujemo da neće biti problema.

Konferenciju za medije pogledajte na poveznici u nastavku:

The post Radomir Đalović: “Poštujem Olimpiju, ali najviše vjerujem u svoju momčad” appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

HNK Rijeka (230)NK Rijeka (177)Olimpija (4)radomir đalović (16)trener (11)utakmica (58)