Preuređen Riječki tunel postao je nezaobilazna turistička destinacija ovog ljeta! Za turiste se počinje naplaćivati ulaz

riportal - prije 11 sati - link

Turistička zajednica grada Rijeke ovog proljeća započela je aktivnosti u Riječkom tunelu koje obuhvaćaju značajnija ulaganja kako u izgled tako i u brojne sadržaje. 

Početkom srpnja Riječki tunel, jedna od najposjećenijih gradskih atrakcija domaćih i stranih gostiju, dobio je novi vizualni identitet  i zasjao u novom ruhu. Muralom  „Naprvo!“ ulaz u Riječki tunel poprima novu umjetničku dimenziju te istaknutim poznatim motivima naglašava kulturno – povijesnu i industrijsku baštinu Grada Rijeke.

Također tijekom ljetnih mjeseci Riječki tunel je po prvi puta obogaćen i urbano-zabavnim programima pod nazivom  TunedIN TunelRI, a od interesa za širu publiku.

Naglašavajući bogato kulturno nasljeđe  i povijesni značaj riječkog podzemlja, Riječki tunel postao je  nezaobilazna turistička atrakcija koja se svakako mora posjetiti prilikom dolaska u naš grad.

U narednom periodu Turistička zajednica grada Rijeke svakako planira dodatno ulagati u infrastrukturu Riječkog tunela i razvijati nove proizvode, čime će se obogatiti turistička ponuda destinacije i stvoriti sadržaji interesantni i domaćem stanovništvu.

Od danas, 21. kolovoza, za sve turiste koji žele uživati u čarima riječkog podzemlja naplaćivat će se ulaz, a ulaznicu će biti moguće kupiti putem web shopa na stranicama Turističke zajednice grada Rijeke, u Turističkom informativnom centru na Korzu ili na ulazu u Tunel.

Za Riječane i Riječanke ulaz u Riječki tunel, kao i do sada, je slobodan i bez naplate.

Radno vrijeme Riječkog tunela je svakim danom od 10 do 20 sati. 

The post Preuređen Riječki tunel postao je nezaobilazna turistička destinacija ovog ljeta! Za turiste se počinje naplaćivati ulaz appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

rijeka grad (82)RIJEKA I PGŽ (856)