U petak u Crikvenici predstavljanje knjige o Karlu Stipaniću

novilist - prije 9 sati - link

Gradska knjižnica Crikvenica poziva sve zainteresirane ovog petka u 19.30 sati na Gradsko plivalište Crikvenica na predstavljanje knjige autora Josipa Marasa, posvećene najistaknutijem crikveničkom sportašu dvadesetog stoljeća – Karlu Stipaniću, legendarnom golmanu zagrebačke HAVK “Mladosti” koji je tijekom svoje aktivne karijere bio i ostao zapamćen kao jedan od najboljih vaterpolskih golmana na svijetu.

Stipanić je primio i Nagradu Grada Crikvenice za životno djelo zbog izuzetnih dostignuća i značajnog doprinosa u sportu, kao i za izniman doprinos razvoju i ugledu Crikvenice zbog čega je i proglašen sportašem dvadesetog stoljeća.

Knjiga o Karlu Stipaniću detaljno opisuje njegov životni i sportski put, ističući ga kao jednog od najvećih hrvatskih vaterpolskih golmana i igrača koji je obilježio cijelu eru svjetskog vaterpola.

Nakon predstavljanja knjige održat će se egzibicijska vaterpolska utakmica u kojoj će nastupiti vaterpolisti Primorja Erste Bank iz Rijeke protiv crikveničkih vaterpolista pojačanih uglednim gostima.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta predstavljanje knjige održat će se u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice.

Objava U petak u Crikvenici predstavljanje knjige o Karlu Stipaniću pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

crikvenica (101)Novi Vinodolski & Crikvenica (141)Rijeka & Regija (1058)