Traže se dva grobara za rad na novom groblju Kastav

novilist - prije 8 sati - link

KASTAV – Komunalno društvo Kastav-Viškovo d.o.o. raspisalo je natječaj za zapošljavanje komunalnog radnika/ukopnika na neodređeno vrijeme, za rad na novom groblju Kastav. Posao je u punom radnom vremenu uz probni rad u trajanju od šest mjeseci, a traže se dva radnika. Kako stoji u uvjetima za radno mjesto, natječaj se odnosi i na ženski rod, a od stručnih kvalifikacija potrebna je NKV, SSS, poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, spremnost na smjenski rad te rad vikendom po potrebi i vozačka dozvola B kategorije.

Osim poslova pripreme i održavanja grobnih mjesta te ukopa pokojnika, u opis posla spada i održavanje zelenih i javnih površina, te svi ostali komunalni poslovi po potrebi. Od budućih komunalnih radnika traži se prijava na natječaj koja mora biti vlastoručno potpisana i mora sadržavati naznaku radnog mjesta i vrstu radnog odnosa za koje se prijavljuje. Uz to se mora priložiti i dokumentacija koja se sastoji od životopisa, dokaz o državljanstvu (preslika osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice, domovnice), dokaz o stečenoj razini i vrsti obrazovanja, uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od tri mjeseca) te dokaz o vozačkoj dozvoli B kategorije (preslika vozačke dozvole). Za dokumentaciju na stranom jeziku potrebno je dostaviti ovjereni prijevod.

Kako je već navedeno sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova, na natječaj se mogu prijaviti kandidati oba spola. Kandidati koji će se u prijavi pozivati na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo i priložiti dokaz o ostvarivanju prednosti prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Prije stupanja na rad kandidat dokazuje zdravstvenu sposobnost za obavljanje navedenih poslova dostavom potvrde izdanom od liječnika specijalista medicine rada. Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a u slučaju izbora kandidat će ih prije stupanja na rad predočiti u izvorniku. Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta natječaja dostaviti poštom ili osobno na adresu Komunalno društvo Kastav – Viškovo d.o.o., Trg svete Lucije 1, Kastav 51215 s naznakom »Natječaj za zasnivanje radnog odnosa – komunalni radnik/ukopnik », u roku od osam dana od dana objave natječaja.

Objava Traže se dva grobara za rad na novom groblju Kastav pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

groblje (12)kastav (49)natječaj (11)rijeka (1106)Rijeka & Regija (1070)