Doris Pinčić Guberović objavila fotografiju sa suprugom i kćeri, pratitelji ju kritiziraju zbog jedne stvari

novilist - prije 8 sati - link

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović rijetko s pratiteljima dijeli svoju privatnost i obiteljski život, no ovaj je put napravila iznimku. Tako je razveselila pratitelje na društvenim mrežama objavivši fotografije sa suprugom Davorom Guberovićem i njihovom kćeri.

Na svojem je Instagram profilu objavila video i nekoliko fotografija. Po svemu sudeći, par je zajedno otišao na izlet u prirodu na Žumberak. Dok su oni vozili bicikle, njihova je kćerka uživala vozeći se u sjedalici.

,,Kolovoz…dok se čekala kiša..”, napisala je u opisu objave Doris.

Iako su mnogi bili oduševljeni rijetkim prizorom obiteljske idile, mnogima je zasmetala jedna stvar – vožnja bez kacige.

,,Ne bi vozila dijete po cesti bez biciklističke staze nikad, s kulturom vožnje u HR, tako su i ovi na Viru. I ne kužim na cestu bez kacige, ovdje gdje živim bi dobili masnu kaznu, zapravo nikome ne bi palo ni na pamet”, ,,Vrlo odgovorna vožnja bez kacige, a naročito za dijete…“, ,,Sve pet, vi šilterice, a gdje je kapica za bebača?”, pisali su pratitelji.

Inače, par će ove godine proslaviti drugu godišnjicu braka. Spojila ih je ljubav prema planinarenju, a zajedno su se popeli i na Kilimanjaro. Njihova se kćer Divna rodila u rujnu prošle godine.

Podsjetimo, Doris već ima dvoje djece iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom.

Objava Doris Pinčić Guberović objavila fotografiju sa suprugom i kćeri, pratitelji ju kritiziraju zbog jedne stvari pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (668)Showbiz (1769)