AS: Modrić nastavlja igrati za Hrvatsku, još uvijek je važan dio reprezentacija

narod - prije 4 sata - link

Luka Modrić nastavlja igru za Hrvatsku, a vijest je odjeknula i u Španjolskoj jer je Modrić ikona Reala, u kojem je već 12 godina.

“Luka Modrić nastavlja s Hrvatskom!” naslov je u madridskom Asu.

“Modrić će za tri tjedna napuniti 39 godina, ali izbornik Dalić pozvao ga je za utakmice idućeg mjeseca. Iako je nakon razočaravajućeg nastupa Hrvatske na Euru bilo sumnji oko toga hoće li nastaviti igrati za nacionalnu momčad, legenda Reala i Hrvatske ostaje internacionalac”, piše As u tekstu.

“Lukin san je da zaigra na SP-u koje se za dvije godine igra u Americi, Kanadi i Meksiku. Tada će imati gotovo 41 godinu. To je ozbiljna starost, ali važne igrače te dobi postaje sve uobičajenije vidjeti na velikim natjecanjima. Na nedavnom Euru tako smo gledali Pepea i Ronalda. Potonjeg i Messija ćemo vjerojatno vidjeti i za dvije godine te bi tako postali prvi nogometaši u povijesti s nastupom na šest SP-a”, dodaje AS.

“Još uvijek je važan dio reprezentacije Hrvatske, koja se muči naći kvalitetne zamjene na sredini terena. Odlazak Marcela Brozovića u reprezentativnu mirovinu dodatno je smanjio potencijal Hrvatske na tom dijelu terena. Luka tamo ima još puno toga za reći u ključnim utakmicama kao što su one koje sada čekaju Hrvatsku. Za te mečeve su od stare garde ostali još samo Modrić i Perišić”, zaključuje se u tekstu.

Objava AS: Modrić nastavlja igrati za Hrvatsku, još uvijek je važan dio reprezentacija pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

luka modrić (244)Možda ste propustili (199)Sport (10999)