Otkazana današnja i sutrašnja promocija albuma riječke grupe Crooks & Straights

novilist - prije 8 sati - link

Zbog loše vremenske prognoze otkazuje se promocija albuma „Someplace Else“ riječke grupe Crooks & Straights koja se trebala održati danas u Dallas Music Shopu u Rijeci, kao i koncertna promocija koja je bila zakazana za sutra, 20. kolovoza na Trsatskoj gradini. Kako nam je kazala vokalistica Nikolina Tomljanović, dva su člana grupe trenutno u Austriji, a kako nije sigurno da će ih vrijeme poslužiti za koncert na otvorenom, njihovo bi putovanje i dolazak bio rizik.

Novu priliku za slušanje četvrtog studijskog albuma ove country senzacije obožavatelji će imati u siječnju kada će Crooks & Straights održati koncert u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku povodom 25 godina postojanja i djelovanja grupe.

Njihov diskografski put započeo je izvan granica Hrvatske, kada su postali prvi domaći izvođači čiji je materijal izdala i promovirala američka diskografska kuća, čime su zabilježili povijesni uspjeh na CD-u “International Country Music Sampler”. Nakon toga, publici su predstavili albume “So Little Left To Say” i “Just One Thing”, dok je treći album “Way out of Town” objavljen kao nezavisno izdanje.

Jedan od ključnih trenutaka u njihovoj karijeri dogodio se 2004. godine kada su na prestižnom europskom natjecanju country glazbe, “Picnic Country – Europa Country Music Contest” u Poljskoj, osvojili prvo mjesto i titulu najboljeg europskog country sastava. Ovaj trijumf potvrdio je njihovu poziciju među najistaknutijim imenima na europskoj country sceni.

Novi album „Someplace Else“ sadrži čak 16 novih skladbi i plod su višegodišnjeg rada ovog renomiranog benda, a s obzirom na njihov dosadašnji uspjeh, nema sumnje da će album brzo pronaći svoje mjesto među najomiljenijim izdanjima domaće glazbene scene.

Objava Otkazana današnja i sutrašnja promocija albuma riječke grupe Crooks & Straights pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (456)rijeka (1107)