NEVJEROJATNA PRIČA! Čovjek porodio suprugu na parkiralištu, malena Klara jednostavno nije mogla čekati!

riportal - prije 5 sati - link

Dok su se pokušavali spustiti niz stubište i stići do automobila, njezin vodenjak je puknuo i morala se poroditi na parkingu

Sve je počelo kao običan jutarnji dan. Barbara je osjetila početne trudove, no s obzirom na to da su bili lagani i rijetki, vjerovali su da imaju dovoljno vremena za pripremu i odlazak u bolnicu. Tihomir je odveo djecu kod svojih roditelja, no kad se vratio, situacija se promijenila. Trudovi su postali intenzivni, a odlazak u bolnicu činio se sve manje vjerojatnim, piše Zadarski list.

Unatoč brzom pogoršanju situacije, Barbara je ostala smirena i svjesna što treba učiniti. Dok su se pokušavali spustiti niz stubište, njezin vodenjak je puknuo, ali čak i tada, bez panike, koordinirala je Tihomira i obitelj.

Na kraju, kad su stigli do automobila, postalo je jasno da više nema vremena za bolnicu. Dijete je počelo izlaziti, i porod se odvijao na parkiralištu ispred njihove kuće.

Srećom, Barbara je znala što treba raditi, a Tihomir je, unatoč početnoj nervozi, uspješno asistirao tijekom cijelog poroda. Unutar desetak minuta, njihova kćerkica Klara došla je na svijet. Hitna pomoć stigla je ubrzo nakon poroda i preuzela brigu o majci i novorođenčetu, a osoblje zadarske bolnice kasnije ih je srdačno primilo i pružilo potrebnu medicinsku pomoć, piše Net.hr.

The post NEVJEROJATNA PRIČA! Čovjek porodio suprugu na parkiralištu, malena Klara jednostavno nije mogla čekati! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska i svijet (523)