Trogodišnjak čiju je obitelj na Viru pokosio pijani vozač i dalje u kritičnom stanju

novilist - prije 4 sata - link

Trogodišnji dječak koji je u subotu navečer stradao u prometnoj nesreći na otoku Viru, i dalje je životno ugrožen i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja (JIL), potvrdio je Hini u ponedjeljak zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Nediljko Jović.

“Iako je dječak životno ugrožen, zasad nema znakova pogoršanja i komplikacija. Ovisno o razvoju situacije, konzilij će odlučiti hoće li se liječenje nastaviti u Zadru ili u neku od klinika”, pojasnio je dr. Jović.

Nakon prometne nesreće, u kojoj je stradala peteročlana obitelj s križevačkoga područja, u Opću bolnicu Zadar primljeno je troje djece i njihov otac, a majka je poginula na mjestu nesreće.

“Jednomjesečna beba i dalje je najbolje, zbog cijele situacije i okolnosti zbrinuta je na Odjelu za dječju kirurgiju, a teško ozlijeđena četverogodišnja djevojčica jučer poslijepodne premještena je iz JIL-a na odjel”, kazao je dr. Jović.

Dvadesetosmogodišnji otac jučer je operiran te je zbog težine ozljeda zadržan je u JIL-u, a budu li kontrolni nalazi uredni, i on će biti premješten na odjel, rekao je liječnik.

Policijska uprava zadarska izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te je uz kaznenu prijavu sinoć predan pritvorskom nadzorniku.

U toku dana 29-godišnjak će nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu biti ispitan i kod suca istrage Županijskog suda u Zadru.

Objava Trogodišnjak čiju je obitelj na Viru pokosio pijani vozač i dalje u kritičnom stanju pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2420)vir (49)