Alkoholizirani 32-godišnjak za upravljačem teretnog vozila skrivio prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen mladić

novilist - prije 4 sata - link

Oko 4 sata, u Bulincu, 32-godišnjak je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka, te dolaskom do raskrižja nije postupio po postavljenom prometnom znaku “stop-obavezno zaustavljanje” već je vozilom ušao u raskrižje skrećući ulijevo, a da prethodno nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska.

Oduzevši tako prednost prolaska, prednjim dijelom svog vozila je udario u prednji desni dio automobila bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 20-godišnjak.

U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobio je 20-godišnjak koji je prevezen vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu “dr. Anđelko Višić” Bjelovar poradi pružanja liječničke pomoći.

32-godišnji vozač koji je skrivio ovu prometnu nesreću je bio pod utjecajem alkohola zbog čega mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola uz naredbu o određivanju mjere opreza na rok od 12 sati.

Po dobivenoj kvalifikaciji ozljeda slijedi odgovarajuća prijava protiv počinitelja.

Objava Alkoholizirani 32-godišnjak za upravljačem teretnog vozila skrivio prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen mladić pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2391)prometna nesreća (522)sudar (36)