Motociklist teško ozlijeđen, nije imao kacigu na glavi. Vozačka poništena radi prikupljenih negativnih bodova

novilist - prije 4 sata - link

Jučer, oko 8 sati, na kolniku Ulice Velika Bara u Jarugama, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 22-godišnji vozač motocikla.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 22-godišnjak upravljajući motociklom zbog nedržanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu te sletio u kanal, gdje se prevrnuo na bočnu stranu.

Nadalje je utvrđeno da je upravljao motociklom iako mu je vozačka dozvola poništena radi prikupljenih negativnih bodova zbog prethodno počinjenih prometnih prekršaja te prilikom vožnje nije koristio zaštitnu kacigu na glavi.

Također je utvrđeno da je motociklu isteklo važenje prometne dozvole.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je teško ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržan na daljnjem liječenju.

U bolnici su od 22-godišnjaka uzeti potrebiti uzorci radi analize na prisutnost opijata u organizmu, a policijski službenici će po dobivenim rezultatima podnijeti odgovarajuća pismena nadležnom sudu.

 

Objava Motociklist teško ozlijeđen, nije imao kacigu na glavi. Vozačka poništena radi prikupljenih negativnih bodova pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2387)motociklist (66)prometna nesreća (522)slijetanje (29)teške ozljede (83)