Suprug srpske pjevačice pijan u Opatiji slupao blindirani Rolls-Royce. Udario u parkirane aute pa otišao

novilist - prije 5 sati - link

Bivši suprug popularne regionalne pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, sudjelovao je u prometnoj nesreći u Opatiji koja je zamalo rezultirala tragedijom. O tome je pisao naš list OVDJE, a sada je iz sprskih medija otkriven i identitet te osobe koja je vozila blindirani Rolls-Royce vrijedan oko pola milijuna eura na kome je napravljena ogromna materijalna šteta.

Kako navodi Scandal, koji ima i fotografiju uništenog skupocjenog automobila, Toni nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće i na sreću nitko nije ozbiljno povrijeđen. Biznismen je također u dobrom stanju, ali iznerviran zbog svega što se dogodilo. Kasnije je stigao i kamion s dizalicom koji je auto odvezao u Beč, dok je Toni s prijateljima koji su došli po njega otišao dalje. Kako doznaju, šteta na automobilu je oko 100.000 eura.

Policijska uprava Primorsko-goranska navodi u priopćenju kako je vozač upravljajući osobnim vozilom njemačkih nacionalnih oznaka udario u parkirano osobno vozilo. Nakon toga, uslijed zanošenja vozila vozač je izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana osobna vozila.

No, iz policije navode kako su po dolasku na mjesto događaja zatekli 51-godišnjeg državljanina Austrije, uz vozilo koje se dovodi u vezu s ovom prometnom nesrećom.

– Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mjesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Sljedećeg dana u Policijsku postaju Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzročio prometnu nesreću.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj prometne nesreće 51-godišnjak te da je on upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 36-godišnjak u vrijeme kad se prometna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu – stoji u nastavku priopćenja.

Objava Suprug srpske pjevačice pijan u Opatiji slupao blindirani Rolls-Royce. Udario u parkirane aute pa otišao pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2366)Novosti (1352)policija (736)prometna nesreća (510)