Brodskim sirenama Rapska plovidba se pridružila Jadroliniji i ispratila preminule pomorce, oglasit će se i danas

novilist - prije 2 dana - link

Brodske sirene Rapske plovidbe pridružile su se jučer, a pridružit će se i danas brodskim sirenama Jadrolinije i drugih brodara kako bi na posljednji počinak ispratile tragično preminule pomorce Boška, Denisa i Marka, baš onako kako i priliči pomorskoj tradiciji. Nakon što su se sirene jučer oglasile u 19 sati, oglasit će se i danas u 17 i 18 sati.

“U spomen na naše tragično preminule kolege pomorce, kako priliči pomorskoj tradiciji, brodske sirene će ih ispratiti na posljednji počinak.

Za naše pomorce Boška, Denisa i Marka brodske sirene svih brodova Jadrolinije oglasit će se danas (16.8.) u 19 sati te sutra (17.8.) u 17 i 18 sati. Počivali u miru Božjem”, poručili su iz Jadrolinije.
Valja spomenuti i da je, u znak sućuti za nastradalim kolegama pomorcima na trajektu “Lastovo”,

Rapska plovidba još u utorak (13. kolovoza 2024.) na svojim trajektima “Sveti Marin”, “Barbat” i “Četiri zvonika” te brodici “Maslina” izvjesila zastave na pola koplja.

Podsjetimo, do nezapamćene tragedije došlo je prije dva dana na Jadrolinijinom trajektu Lastovo u Malom Lošinju. Prilikom pada rampe smrtno su stradala tri člana posade Jadrolinije, dok je četvrti teže ozlijeđen.

Objava Brodskim sirenama Rapska plovidba se pridružila Jadroliniji i ispratila preminule pomorce, oglasit će se i danas pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Gospodarstvo (332)Hrvatska (3947)Jadrolinija (131)Novosti (1361)trajekt Lastovo (25)