Bivši suprug Dragane Mirković u Opatiji pijan slupao Rolls-Royce od pola milijuna eura

riportal - prije 6 sati - link

Toni u trenutku nesreće nije bio sam, ali nitko nije teže ozlijeđen. Bijelić je bio samo iznerviran zbog sudara. Auto su kasnije prevezli u Beč, a po Tonija su došli prijatelji

Bivši suprug Dragane Mirković Toni Bijelić pijan je slupao skupocjeni Rolls-Royce u Opatiji u ponedjeljak ujutro. Blindirani automobil vrijedan oko pola milijune eura sada čeka popravak od 100 tisuća eura, piše Scandal koji je i objavio fotografiju razbijenog automobila.

Toni u trenutku nesreće nije bio sam, ali nitko nije teže ozlijeđen. Bijelić je bio samo iznerviran zbog sudara. Auto su kasnije prevezli u Beč, a po Tonija su došli prijatelji, piše Net.hr.

PU primorsko-goranska izvijestila je o prometnoj nesreći ne navodeći imena sudionika. Naveli su da je vozač upravljajući osobnim vozilom njemačkih nacionalnih oznaka udario u parkirano osobno vozilo. Nakon toga, uslijed zanošenja vozila vozač je izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana osobna vozila.

Policija je dolaskom na mjesto događaja uz vozilo zatekla 51-godišnjeg državljanina Austrije. Tvrdio je da je bio putnik, a da je vozač napustio mjesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Sljedeći dan su Austrijanac (51) i Srbin (36) došli u policiji s tim da je mlađi muškarac tvrdio da je upravljao vozilo i prouzročio nesreću. Međutim, policija je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je počinitelj prometne nesreće 51-godišnjak. U trenutku nesreće imao je 1,66 promila alkohola u krvi. Prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Utvrđeno je i da je 36-godišnjak u vrijeme kad se prometna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske.

Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Osim toga, utvrđeno je da je tijekom srpnja i kolovoza ove godine boravio u Republici Hrvatskoj, a da nije prijavio svoj kratkotrajni boravka čime je počinio prekršaj iz Zakona o strancima.

Rolls-Royce Phantom VIII u osnovnoj verziji stoji 500.000 eura i na njega se čeka godina dana.

The post Bivši suprug Dragane Mirković u Opatiji pijan slupao Rolls-Royce od pola milijuna eura appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska i svijet (528)Opatija (299)