Chris Martin i Dakota Johnson otkazali zaruke nakon 7 godina veze

novilist - prije 6 sati - link

Frontmen “Coldplaya” Chris Martin i glumica Dakota Johnson navodno su se razišli, te time prekinuli zaruke nakon sedam zajedničkih godina, kako javlja Daily Mail .

Bivši par “sada je prihvatio da je veza gotova – i da je najbolje da nastave dalje”, rekao je izvor za medij.

Kako tumače mediji, zvijezda “Pedeset nijansi sive” nije bila s Martinom tijekom europskog dijela turneje “Music of the Spheres” njegovog benda. Međutim, pogledala je “Coldplayev” set za Glastonbury u lipnju.

Osim toga, slikana je u Malibuu u Kaliforniji ranije ovog mjeseca – bez zaručničkog prstena.

Par je povezan od 2017. godine, ali je nakratko prekinuo 2019. godine. Iako nije jasno kada je točno Martin zaprosio, Johnson, kći glumca Dona Johnsona i za Oscara nominirane Melanie Griffith, izazvala je glasine o zarukama 2020. godine kada je fotografirana s prilično velikim smaragdnim prstenom na lijevom prstu, a izvori su za Page Six u ožujku ekskluzivno rekli da je par zaručen već šest godina.

Inače, Martin je bio u braku s Gwyneth Paltrow 11 godina prije nego što su objavili vijesti o svojem razlazu 2014. godine. Razvod im je bio zaključen 2016. godine. Johnson se nikada nije udavala, ali je prethodno izlazila s Jordanom Mastersonom i Matthewom Hittom. Nakon kraćeg razlaza, par se ponovno ujedinio 2019. godine.

Iako dvojac svoju romansu drži privatnom, Johnson je jednom prilikom dala rijedak komentar o svojem partneru, dok se borila depresijom u studenom 2023. Tada mu je pripisala zasluge što ju je “izvukao” iz teškog trenutka.

Dijeleći rijedak uvid u njihov odnos i humor koji dijele u tom procesu, Dakota je rekla publici: ,,Prije nekoliko tjedana imala sam težak dan i moj mi je partner [Chris Martin] rekao: ‘Jesi li jako loše?’ a ja sam rekla ‘Ne?’, na što je on rekao: ‘Dušo, ti nosiš Cats majicu.’ Kao Cats mjuzikl. Ispalo je da sam stvarno i bila jako loše. Ali taj me trenutak podigao i izvukao iz toga“, ispričala je tada glumica.

Objava Chris Martin i Dakota Johnson otkazali zaruke nakon 7 godina veze pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (667)Showbiz (1740)