Danijela Dvornik suočila se s kritikama pa poručila: ‘Kad budete tu gdje sam ja, javite se’

novilist - prije 5 sati - link

Hrvatska blogerica Danijela Dvornik često na svojim društvenim mrežama komunicira sa svojim pratiteljima, no ta komunikacija, nažalost, nije uvijek pozitivna. Tako se ovoga puta Danijela suočila s negativnim komentarima koji su je kritizirali radi korištenja filtera, te im odlučila odgovoriti.

Poslala im je vrlo jasnu poruku snimivši video na svojem TikTok profilu.

@danijeladvornik Kome smeta neka pati ! #kadženeuživaju #womenover50 #zivotnaotoku ♬ original sound – Danijela Dvornik

,,Vidim da je većini ljudi ovdje jako zabavno u životu pa se čude što stavljam filtere. Gle čuda, filteri su zato tu, da se stavljaju! Pa ću ja stavljati koji god ja hoću. Ako vam to ne odgovara…”, započela je Danijela, u nastavku dodavši da takvi mogu slobodno produžiti.

,,Isto tako, ako vam ne odgovara kako pričam, kako se smijem, možete me zaobići. A vi koji se***e o starosti, mladosti, svemu i svačemu, samo da vam kažem – neka starkelja vas je rodila, a ni vas to neće zaobići, tako da znate. Pa kad budete u mojim godinama bili ovdje gdje sam ja, javite mi se. A sad idem do kraja pojesti ovaj tiramisu, izvela sam sebe na ručak”, zaključila je naposljetku.

I dok su neki podržali Danijelu u komentarima, drugi su imali prigovore na njezin stav.

,,Bravo”, ,,Tako treba”, ,,Legenda”, ,,Točno tako”, ,,Nek’ ste im rekli”, ,,Žena kraljica”, pisali su neki.

,,Nego, što si frustrirana tako?”, ,,Prgavost na nivou“, ,,Kad nemaš što reći, onda prostačiš”, ,,Prazna kola najjače lupaju”, komentirali su drugi.

Objava Danijela Dvornik suočila se s kritikama pa poručila: ‘Kad budete tu gdje sam ja, javite se’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

danijela dvornik (22)Mozaik (668)Showbiz (1738)