Evo što nude Dani otvorenih vrata tržnice na malo Sv. Bernardin u Krku

novilist - prije 13 sati - link

Iz krčkog Gradskog komunalnog poduzeća Vecla Krčanima i posjetiteljima tog otočnog grada upućena je poziv na Dane otvorenih vrata tržnice na malo Sv. Bernardin u gradu Krku.

Promotivni program, doznajemo od krčkih komunalaca, odvijat će se do 31. kolovoza, a za trajanja te dvotjedne manifestacije sve zainteresirane posjetitelje, otočane i goste na novouređenoj tržnici očekuje prigodna ponuda proizvoda iz asortimana ondje otvorenih trgovina, koji će biti ponuđeni na štandovima razmještenim unutar areala same tržnice.

Foto Grad Krk

Manifestacija se priređuje s ciljem povećanja vidljivosti novootvorenog tržničkog kompleksa, odnosno s nakanom informiranja javnosti u lokalnoj, ali i široj zajednici o trenutno dostupnoj ponudi, otkrivaju nam predstavnici komunalnog društva Vecla kojoj je povjereno upravljanje nedavno otvorenom tržnicom, ali i koja je ujedno bila pokretač i investitor nemalih ulaganja kojima je uz izdašnu bespovratnu financijsku potporu EU fondova u samom središtu grada Krka uređen i opremljen ovaj atraktivni trgovački kompleks.

Tržnica na malo Sveti Bernardin namijenjena je ponajprije ponudi i prodaji proizvoda domaćih malih proizvođača, onih iz redova otočnih obrtnika i OPG-ovaca.

Prigodna prodaja bit će sastavni dio sajmenih događanja u razdoblju proglašenih sajmenih dana Grada Krka.

Objava Evo što nude Dani otvorenih vrata tržnice na malo Sv. Bernardin u Krku pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

krk (142)Otoci (252)Rijeka & Regija (1080)