Đalović nakon svoje premijere: “Čini mi se da smo u Rijeci propustili priliku”

novilist - prije 8 sati - link

RIJEKA Radomir Đalović nikako nije mogao biti zadovoljan onime što je prezentirala njegova momčad, posebno u drugom poluvremenu.

– Nažalost navijača i igrača, nismo uspjeli proći Elfsborg i nastaviti natjecanje u Europskoj ligi. U prvih 30 minuta izgledali smo dobro, imali smo neke izgledne situacije, a poslije smo malo pali. Očekivao sam da se u drugom poluvremenu dignemo i nastavimo bolje, preživjeli smo neke teške situacije i onda smo primili gol iz individualne pogreške. Pokušali smo se vratiti kroz zamjene, ali nismo uspjeli.

Čini mi se da smo u Rijeci propustili priliku, posebno kada se zna da smo igrali protiv fizički moćne momčadi i na umjetnom travnjaku. Nemam što zamjeriti igračima, idemo dalje. Idemo osigurati prolaz u Konferencijsku ligu. Sada nam je, međutim, najvažnija Istra u nedjelju. Pozvao bih navijače da nam daju podršku i protiv Istre i Olimpije, mladim igračima ona će puno značiti – rekao je Đalović.

Objava Đalović nakon svoje premijere: “Čini mi se da smo u Rijeci propustili priliku” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

HNK Rijeka (229)NK Rijeka (175)radomir đalović (8)Sport (10874)