Jeličić o Osijeku: Sjetite se kako je bilo prije Mađara, igrače su plaćali u čvarcima

narod - prije 5 sati - link

Osijek u četvrtak od 18:30 gostuje kod azerbajdžanske Zire u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Prva utakmica na Opus Areni završila je 1:1, a Osijek je u međuvremenu loše startao u prvenstvu. Sve to generiralo je nešto lošiju atmosferu oko kluba, što je za MaxSport komentirao analitičar Joško Jeličić:

“Zamolio bih sve navijače Osijeka da imaju strpljenja. Znam da im ide na živce što su vlasnici Mađari, sportski direktor Portugalac, trener Talijan, ali trebaju se sjetiti kako je bilo prije Mađara, igrače su plaćali u čvarcima i kulenovoj seki.”

“Imate sjajan stadion, sjajan kamp, vrlo kvalitetnu i potentnu momčad koja može samo rasti. Budite strpljivi”, dodao je.

Jeličić je time podsjetio na eška vremena u osječkom klubu prije dolaska mađarskih vlasnika. Tada se Osijek borio za ostanak i bio na rubu egzistencije, a onda je dolaskom Mađara se podignuo.

Objava Jeličić o Osijeku: Sjetite se kako je bilo prije Mađara, igrače su plaćali u čvarcima pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Joško Jeličić (23)Možda ste propustili (173)Sport (10853)