Verbalno se sukobio, a zatim napao 59-godišnjaka nanijevši mu teške tjelesne ozljede, opasne po život

novilist - prije 2 tjedna - link

Policijski službenici Službe kriminalističke policije i Policijske postaje Garešnica u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim muškarcem zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Osnovano se sumnja da je osumnjičenik tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 11./12. kolovoza, u Velikoj Mlinskoj najprije se verbalno sukobio, a potom i tjelesno napao 59-godišnjeg muškarca pritom mu nanijevši teške tjelesne ozljede, opasne po život.

Zahvaljujući kvalitetnom, profesionalnom i ustrajnom operativnom radu policijskih službenika i vodeći se svim načelima kriminalistike potvrđeni su svi bitni elementi ovog teškog kaznenog djela protiv života i tijela, te je osumnjičeni uhićen zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru i predan je pritvorskom nadzorniku.

Objava Verbalno se sukobio, a zatim napao 59-godišnjaka nanijevši mu teške tjelesne ozljede, opasne po život pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2409)garešnica (4)napad (225)pokušaj ubojstva (22)