Španjolski mediji o Modriću za povijest: To je ljubav i nemojte to nikako drugačije zvati

narod - prije 5 sati - link

Luka Modrić je kao kapetan Reala podigao pehar namijenjen osvajačima UEFA-inog superkupa, nakon što je njegova momčad s 2:0 pobijedila Atalantu u ogledu osvajača Lige prvaka i osvajača Europa lige. Ovaj je susret donio Modriću 27. trofej u Realovom dresu i on sad samostalno stoji na vrhu liste igrača s najviše trofeja u Realovoj povijesti. Hvale ga španjolski mediji.

“Zamijenio je Rodryga, učvrstio Realovu igru i pokazao da će u ovoj sezoni dobiti dosta minuta jer momčadi je u prvom poluvremenu nedostajao tip igrača kakav je on. Imao je zadovoljstvo podići prvi trofej kao kapetan tima. Sad je na 27 osvojenih trofeja, najviše u povijesti Madrida”, piše As.

> Real Madrid novi rekorder u Superkupu

“To je ljubav i nemojte to nikako drugačije zvati. To je ono što Realovi navijači osjećaju za Luku Modrića. Uzbudljivo je bilo vidjeti ovacije koje je dobio pri ulasku na teren. Čista ljubav. Nalik onoj na Real i finala”, piše Marca.

“Ušao je u drugom dijelu drugog poluvremena i svojoj momčadi donio veću kontrolu lopte”, slaže se i Mundo Deportivo s njima.

Objava Španjolski mediji o Modriću za povijest: To je ljubav i nemojte to nikako drugačije zvati pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

luka modrić (245)Možda ste propustili (172)real madrid (181)Sport (10843)