Sopić se u razgovoru za portal iz BiH osvrnuo na razlaz s Rijekom: “Samo napišite Hrvatska”

novilist - prije 8 sati - link

RIJEKA Željko Sopić javio se portalu SportSport iz susjedne Bosne i Hercegovine i osvrnuo na razlaz s Rijekom.

– Samo napišite “Hrvatska” kao komentar ovog otkaza – rekao je Sopić na početku, pa nastavio:

– Mislim, što? Imali smo press konferenciju, predsjednik je pozvao sportskog direktora, pa je mene sportski direktor pozvao i jednostavno mi je to priopćio.

Razlog? Ne znam šta da vam kažem za razlog. Ali dobro. To vam je privatni klub, kad neko plaća svojim novcem onda može kako hoće. Tako je to, ne znam što  bih drugo rekao.

Napomenuo je da momčad nema poraza na startu sezone.

– Pet utakmica smo odigrali, nismo izgubili nijednu, gol-razlika 6:1. U hrvatskom prvenstvu smo treći, gol-razlika 4:0, četiri boda… To vam je to. Vjerovatno ću kao trener dobivati još puno otkaza, takav je posao, ali ovo je jedan od najčudnijih.

Sopić je poslao poruku ekipi koja u četvrtak igra proti Elfsborga.

– Jednostavno im držim palčeve maksimalno. Mislim da je Elfsborg ekipa koja se može proći i jednostavno, iako nisam više trener Rijeke i dalje sam velika potpora i ostat ću njihov navijač.

Moram se zahvaliti svim ovim predivnim ljudima koji su bili na tribinama i u klubu koji su mi dali maksimalnu potporu i nikada im to neću zaboraviti

. A iz Rijeke odlazim uzdignuta čela. Mislim da jednostavno sam napravio dobar posao, izvukao maksimum iz ekipe, a sad… Idemo dalje i to je to – za kraj nam je rekao Željko Sopić za porta SportSport.

 

Objava Sopić se u razgovoru za portal iz BiH osvrnuo na razlaz s Rijekom: “Samo napišite Hrvatska” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

NK Rijeka (172)željko sopić (68)