Najavljeni noćni radovi na području privremenog rotora u centru grada, evo detalja!

riportal - prije 10 sati - link

U noći s 12. na 13. kolovoza započinju noćni radovi na ulici Ignacija Henckea u Rijeci. Radovi će se izvoditi do postojećeg okna smještenog u sredini privremenog rotora, a sve kako bi se smanjio utjecaj na dnevni promet i omogućio normalan protok vozila tijekom dana.

Prema najavama, prometna regulacija s rotorom bit će svakog jutra vraćena na prethodno stanje, kako bi se osigurao nesmetan promet kroz dan. Noćni radovi su planirani u ovom periodu upravo kako bi se izbjeglo ometanje prometa u dnevnim satima, što je od izuzetne važnosti za stanovnike i posjetitelje Rijeke.

Tijekom radova, vozači trebaju obratiti posebnu pozornost na promjenu pristupa ulici Riva Boduli iz smjera Pećina, odnosno s ceste D404. U slučaju potrebe ulaska u ulicu Riva Boduli, vozači će morati produžiti do Žabice, okrenuti vozilo, te se zatim vratiti natrag kako bi mogli skrenuti desno u ulicu Riva Boduli.

Za sve dodatne informacije i detalje o radovima, građani se mogu informirati na službenim stranicama lokalnih medija.

Izvođači radova mole za strpljenje i razumijevanje svih sudionika u prometu tijekom ovog perioda.

The post Najavljeni noćni radovi na području privremenog rotora u centru grada, evo detalja! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

RADOVI (66)RIJEKA I PGŽ (906)