Usred noći upali 87-godišnjaku u kuću te ga uz prijetnju nožem opljačkali. Uzeli mu novac i zračnu pušku

novilist - prije 6 sati - link

Pazinska policija je u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta PU istarske, Postajom prometne policije Pula i Policijskom postajom Pula dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 21 godinu i jednim 53-godišnjakom te utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo razbojništvo.

Njih se sumnjiči da su jučer, oko 3 sata, u obiteljskoj kući u okolici Pazina, uz prijetnju nožem, otuđili od 87-godišnjaka novčanik sa novčanim iznosom od nekoliko stotina eura i zračnu pušku, nakon čega je jednog od 21-godišnjaka zatekao policijski službenik koji se u trenutku zatjecanja nalazio van službe, dok su druga dvojica osumnjičenih uhićeni tijekom jutra.

Prilikom uhićenja kod 53-godišnjaka je pronađeno 1,5 gram amfetamina, 2,6 grama heroina i tri i pol tablete metadona te je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Trojica uhićenih su tijekom noćnih i jutarnjih sati predani u pritvorsku jedinicu policije.

Objava Usred noći upali 87-godišnjaku u kuću te ga uz prijetnju nožem opljačkali. Uzeli mu novac i zračnu pušku pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2389)nož (18)prijetnja (18)razbojništvo (27)