Žena i muškarac zadobili teške ozljede prilikom pada sa mopeda i motocikla. Zadržani u bolnici

novilist - prije 5 sati - link

Porečka policija je zabilježila dvije prometne nesreće u kojima su teške ozlijede zadobili sudionici u prometu na dva kotača.

Prva nesreća dogodila se oko 15 sati kada je 65-godišnji njemački državljanin upravljao je mopedom pulskih registracijskih oznaka kolnikom nekategorizirane ceste između ŽC 5040 i stancije Špin.

U jednom trenutku, prilikom izlaska iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, došlo je do slijetanja mopeda van kolnika i pada na travnatu površinu u kojemu je teško ozlijeđena 63-godišnja njemačka državljanka, inače putnica na mopedu kojoj je pomoć pružena u pulskoj bolnici gdje je zbog težine ozljeda i zadržana.

Teške tjelesne ozlijede zadobio je i 52-godišnji državljanin Italije koji je oko 16 sati upravljao motociklom talijanske registracijske oznake kolnikom Ulice Solaris na području Tar – Vabrige.

Muškarac je iz zasad neutvrđenih okolnosti pao sa motocikla te je prevezen u pulsku bolnicu gdje je zbog težine zadobivenih ozljeda i zadržan.

 

Objava Žena i muškarac zadobili teške ozljede prilikom pada sa mopeda i motocikla. Zadržani u bolnici pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2383)motocikl (23)prometne nesreće (12)teške ozljede (80)