Srpski mediji oduševljeni: Srbija razbila Hrvatsku za treće zlato u nizu

narod - prije 6 sati - link

Srbija je osvojila zlato u vaterpolu.Srpski mediji ističu to kao ogromno iznenađenje jer prije turnira nitko nije vjerovao u Srbiju, ali i tijekom natjecanja u Parizu jer je Srbija tamo izgubila čak tri utakmice, a prolazak u nokaut fazu je jedva izborila.

“Momci, vi ste naš ponos: Vaterpolisti Srbije potopili Hrvatsku i osvojili zlatnu medalju na OI u Parizu!”, piše Telegraf u naslovu, a ispod njega piše: “Srbija je u finalu pobijedila Hrvatsku i još jednom pokazala da je ovo sport u kojem gospodare Delfini.”

“Srpska vaterpolo bajka, pa ima li tko jači? Od ružnog pačeta do zlatnih delfina, uzeli smo treće Olimpijske igre zaredom!”, piše Blic, pa dodaje: “Vaterpolisti Srbije su olimpijski prvaci, treći put u nizu! Ni Hrvatska nam nije mogla ništa, Delfini su odigrali nokaut fazu za pamćenje, u finalu su savladali Barakude rezultatom 13:11”.

“Momci, hvala vam, nacija je ponosna na vas! Srbija razbila Hrvatsku za treće zlato u nizu”, navodi Kurir, a u nastavku pišu: “Otišli su naši vaterpolisti tiho u Pariz, malo je tko vjerovao u njih ali su naši Delfini pokazali karakter i srce šampiona, i po tko zna koji put oduševili cijelu naciju.

Objava Srpski mediji oduševljeni: Srbija razbila Hrvatsku za treće zlato u nizu pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska vaterpolo reprezentacija (49)Možda ste propustili (147)Sport (10714)Srbija (555)