KAOS NA PLAŽI! Žena pobjesnila i krenula sjekirom sjeći konope. Dovikivao joj: ‘Reci mi samo od čega si luda?!’

riportal - prije 2 tjedna - link

Više od pet minuta lupala je sjekirom po stijeni, a na kraju su je otpratili pljeskom

“Alo, e! Alo! Ludo!”, čuje se kako netko viče prema ženi koja drži sjekiru u ruci i pokušava prerezati konope privezane uz stinu na samoj plaži.

Snimaju je s mora i više puta pokušavaju zaustaviti dovikivanjem.

“Ajde odgovori mi samo na jedno pitanje – od čega si luda? Ovo je zakon o kojem ti nemaš pojma i ovo ti sada ide na policiju, sad zovem policiju da dođem, ludo! Sad sam je zva’, a za ovo ćeš platiti štetu”, viče muški glas prema ženi koja uporno lupa sjekirom.

“Platit ćeš ti”, čuje se na snimci kako odgovara.

“Odakle si došla iz koje rupe?”, ustrajan je muški glas.

Na snimci, koju je objavio Morski.hr , čuje se kako netko priča i na engleskom, moguće s američkim naglaskom. No punih šest minuta žena sa sjekirom nije odustala, a svo vrijeme muškarac joj dobacuje pokušavajući je zaustaviti.

Na kraju nije uspjela sjekirom prerezati konope, odustala je, ali prije toga je više puta dovikivala.

Otpratili su je pljeskom.

Kako navodi Morski.hr, iako ova žena ne smije lupati sjekirom po stijeni i odvezivati plovilo, čime direktno ugrožava njegovu i sigurnost posade i putnika, treba reći i da ne postoji koncesija ili porez koji dozvoljava privezivanje velikih brodova za stijene i stabla navodeći kako Pravilnik o plovidbi unutarnjim vodama u članku 7.04, stavku 3 nalaže da je “Zabranjeno vezivati se ili povlačiti se uz pomoć stabala, klinova, ograda, graničnog kamenja, stupova, željeznih stuba ili ljestava i sličnih objekata”, piše Morski.hr a prenosi Danas.hr.

The post KAOS NA PLAŽI! Žena pobjesnila i krenula sjekirom sjeći konope. Dovikivao joj: ‘Reci mi samo od čega si luda?!’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska i svijet (533)kaos (4)plaža (110)snimka (13)