Severina se slikala s legendarnom glazbenicom, posvetila joj emotivnu objavu

novilist - prije 6 sati - link

Hrvatska glazbenica Severina Vučković na svojim društvenim mrežama često dijeli različite trenutke iz svojeg privatnog i poslovnog života, a ovog se puta pohvalila odlaskom na koncert i druženjem s kolegicom.

Naime, Severina je otkrila da je otišla na koncert Jasne Zlokić koji je održan na Korčuli, te objavila njihovu zajedničku fotografiju kako bi joj posvetila emotivnu objavu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

,,Vela Luka na Korčuli je rodila dvoje najboljih: jednog i jedinog Olivera, ali i jednu i jedinu Jasnu Zlokić. Ljubav prema njoj se rodila u vrijeme kad smo slušali interprete koji bi nas svojim glasom odveli direktno u riznicu prekrasnih stihova i nota, koje su oživljavali njihovi glasovi. Da ne pišem o njenom glasu i boji glasa, koji je savršen, ona je žena s dušom, čija duhovitost prerasta u vrhunsko pjevanje sa stand up komedijom. Ne želeći, duhovitost sama izbija iz nje, takav se jednostavno rodiš”, napisala je.

U objavi je otkrila i da je njezinu pjesmu ”Povedi me’‘ Severina otpjevala kao dijete. ,,’Povedi me’ sam pjevala kao dijete na Glasu Kaštela (sladak izbor pjesme za dijete od 12 godina), ali bezuspješno u izvođenju, jer Zlokićka je jedna. Jedna od najvećih pjevačica ovih prostora. ‘Skitnica’ nam je bila himna, jer napokon žena pjeva “Ja sam skitnica, ne drži me mjesto…” Vrlo feministički za ono doba. Hvala za naša druženja, sjećanje, ljubav i hvala što te imamo. Koncert godine!”, zaključila je naposljetku Severina.

Objava Severina se slikala s legendarnom glazbenicom, posvetila joj emotivnu objavu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (684)severina (51)Severina Vučković (32)Showbiz (1602)