Željko Sopić uoči Varaždina: “Svi igrači su na raspolaganju, ali nećemo previše mijenjati”

novilist - prije 5 sati - link

RIJEKA – Nakon tri utakmice u nizu na Rujevici, nogometaši Rijeke okreću se gostujućim ogledima, Varaždinu pa vrlo brzo uzvratu s Elfsborgom. Gusti ritam utakmica pratit će Riječane sigurno još neko vrijeme, na Rujevici se nadaju potrajati što duže, bilo u Europskoj ili Konferencijskoj ligi.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica u Varaždinu, srce je sezone, a nakon toga nas čeka naporan put. Nemamo ozlijeđenih, svi igrači su na raspolaganju, ali nećemo previše mijenjati – kaže trener Željko Sopić.

– Varaždince sam gledao protiv Gorice i kad se sve zbroji bili su bolja momčad. Na kraju je završilo bez pogodaka. Varaždin ima jednu jako dobru školu nogometa, crpe igrače iz nje, što ne mogu dovedu sa strane. Imaju jako brze i potentne igrače naprijed.

Popunili su se u veznoj liniji odlaskom Postonjskog. Klasična momčad kao i sve u HNL-u, kad dođe prijelazni rok treba napuniti proračun i prodati ono što se može. No, početak je sezone, teško je donositi bilo kakve zaključke. Izvest ćemo momčad koja će pokušati uzeti sva tri boda – najavljuje Sopić.

Komnen Andrić stječe pravo nastupa u Varaždinu, u Europi protiv Elfsborga još ne.

Objava Željko Sopić uoči Varaždina: “Svi igrači su na raspolaganju, ali nećemo previše mijenjati” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

hnl (381)NK Rijeka (168)Sport (10625)željko sopić (59)