Talijanski vaterpolisti u znak prosvjeda zbog suđenja na OI izveli nešto neviđeno

narod - prije 6 sati - link

Talijanski vaterpolisti protestirali su uoči i tijekom utakmice za plasman od petog do osmog mjesta na Olimpijskim igrama protiv Španjolske. Sve zbog ljutnje zbog sudačkih odluka i pogrešaka u četvrtfinalu.

Talijani su poraženi od Mađarske, čime su izgubili šansu za osvajanje neku od medalja. Bilo je tu čudnih sudačkih odluka koje su mahom oštetile Italiju. Ključno je bilo četverominutno isključenje Francesca Condemija.

Zbog svega, Talijani su od organizatora tražili ponavljanje utakmice, što nije uslišeno. Zato su talijanski igrači, prilikom intoniranja himni na ogledu protiv Španjolske, okrenuli leđa plivalištu i zastavama.

Talijan Francesco Condemi je prvi stigao do lopte te je s njom izašao iz plivališta, bacio kapicu i napustio igru. Nakon nekoliko pasivnih uvodnih minuta protiv Španjolske igrači Italije su u znak protesta na suludu sudačku odluku danas četiri minute svojevoljno imali igrača manje.

Objava Talijanski vaterpolisti u znak prosvjeda zbog suđenja na OI izveli nešto neviđeno pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

italija (175)Sport (10590)vaterpolo (39)