Riječanin Josip Vrlić ukrao show na OI! Vaterpolist “jedinstvene građe” postao hit na Internetu

riportal - prije 2 dana - link

‘Hvala ti moj atletski prijatelju jer predstavljaš sve nas. Puno ljubavi’

Hrvatski vaterpolist Josip Vrlić zaludio je veliki broj obožavatelja Olimpijskih igara nakon što su među svim ostalim sportašima na Igrama uočili njegovu jedinstvenu tjelesnu građu.

Jedan od najboljih sidruna, a mnogi će reći i jedan od najjačih vaterpolista na svijetu, upečatljiva je pojava s visinom od dva metra i težinom od 135 kg, a s 38 godina na leđima jedan je od najvažnijih igrača u hrvatskoj reprezentaciji koja je aktualni svjetski prvak i europski doprvak te koja je u polufinalu Olimpijskih igra s velikim šansama za osvajanje zlata.

Stasiti Riječanin započeo je svoju međunarodnu karijeru igrajući za Brazil, sudjelujući na Svjetskom prvenstvu 2015. i Olimpijskim igrama 2016. godine kada ga ja kao brazilski izbornik Ratko Rudić doveo jer ga u Hrvatskoj ‘nitko nije htio’. Godine 2018. počeo je igrati za Hrvatsku, a sada osim svojom igrom privlači pozornost i svojim izgledom.

Iako su neki od ‘dobrog starog interneta’ očekivali veliki broj podrugljivih komentara, zapravo prevladava pozitivna atmosfera jer su ljudi oduševljeni da netko s ‘normalnim izgledom’ nastupa na Olimpijskim igrama.

“Većina gledatelja nikada neće razumjeti fizikalnost vaterpola. Iznad vode izgleda kao rukomet. Ispod vodene linije to je kao grčko-rimsko hrvanje”, stoji u jednom od komentara.

“Savršena vaterpolska građa”, “On je isti poput mene stvarno”, “Hvala ti moj atletski prijatelju jer predstavljaš sve nas. Puno ljubavi”, samo su neki od komentara uz emotikone srca, piše Net.hr.

The post Riječanin Josip Vrlić ukrao show na OI! Vaterpolist “jedinstvene građe” postao hit na Internetu appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

OI (5)Sport (10681)vaterpolo (42)