Joković: Španjolska nam je digla samopouzdanje, treba tako nastaviti

narod - prije 9 sati - link

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u petak od 19.35 igra polufinale na Olimpijskim igrama u Parizu. Suparnik je reprezentacija Mađarske.

Ekipa Ivice Tucka sjajno je odigrala četvrtfinale, izbacila prve favorite Španjolce te naravno puca na najviše – Barakude žele zlato u Parizu.

Na putu stoji uvijek vrlo neugodna Mađarska koja je izbacila Italiju nakon izvođenja peteraca.

Maro Joković u razgovoru za emisiju Croissant osvrnuo se prvo na ogled sa Španjolcima.

– Dojmovi su se malo slegnuli, bili smo u laganoj euforiji. Sada smo se okrenuli Mađarima, gledali smo njihov susret s Talijanima. Dosta je to konfuzno izgledalo sa svih strana, od sudačkih, igračkih… Odradili smo s njima jedan dio priprema u Zagrebu. Došli smo u fazu kada nema nekakvih iznenađenja, znamo što možemo očekivati od njih, kao i oni od nas.

Mađari su kvalitetni.

– Imaju ubojitu vanjsku šutersku liniju i izvrsnog vratara. Mađari koji igraju mađarski… “Run and gun”, pucaju sa svih pozicija. Mislim da uz obranu kakvu smo imali protiv Španjolske, itekako imamo šanse, dodaje Joković.

Kaže da je bitno da se sada mogu odmoriti i dobro pripremiti za polufinale te da nema nikakvih problema s ozljedama.

– Utakmica protiv Španjolske dala nam je dodatno samopouzdanje i dobar vjetar u leđa. Mislim da treba samo ostati na tom tragu, ističe Joković.

Priznao je da su ga ponijele emocije nakon pobjede nad favoriziranom Španjolskom.

– Nekako sam rekao sebi, a i međusobno smo komentirali, potrebno je sve to držati pod kontrolom. Dug je put još pred nama, nema prostora nekoj euforiji, treba biti čvrsto fokusiran na polufinale, a dalje ćemo vidjeti, zaključuje.

Objava Joković: Španjolska nam je digla samopouzdanje, treba tako nastaviti pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

Možda ste propustili (128)Sport (10555)